Σχετικά με την MODplus


Η MODplus είναι μία καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού́ και παραγωγής επίπλων με έδρα την Ελλάδα. Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο των ονείρων σας, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, επίπλωσης και ειδικών κατασκευών.

Παραγωγική διαδικασία

Μελέτη αναγκών

Συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας, ακούμε τις επιθυμίες σας, προτείνουμε λύσεις

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε το χώρο και το προϊόν που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας

Κατασκευή

Κατασκευάζουμε βάσει των τεχνικών και ποιοτικών προδιαγραφών

Ποιοτικός έλεγχος

Ελέγχουμε το τελικό προϊόν ως προς την ποιότητα, αισθητική & λειτουργικότητα

Παράδοση

Παραδίδουμε στο συμφωνημένο χρόνο και τόπο, τοποθετούμε και ελέγχουμε την εφαρμογή

After Sales

Eίμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε απαίτηση που μπορεί να προκύψει

Θοδωρής Μενέξης C.E.O.

Η ίδρυση την MODplus ήταν είναι αποτέλεσμα του οράματος για τη δημιουργία μιας επιχείρησης με πυρήνα την ομάδα. Μια ομάδα διαφόρων ειδικοτήτων, με ισχυρούς δεσμούς, έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Η ιστορία μας

Οι υπηρεσίες μας

Μελέτη

Η διαδικασία της μελέτης είναι μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες του πελάτη. Η λειτουργικότητα και η αισθητική συνδυάζονται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχεδιασμός

Eσωτερική διακόσμηση , εκ του μηδενός δυνατότητα μελέτης, σχεδιασμού και παραγωγής ειδικών κατασκευών, καθώς και την κατασκευή προϊόντων που έχουν ήδη σχεδιαστεί από τον πελάτη.

Κατασκευή

Στους χώρους παραγωγής της MODplus η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία αποκτούν οντότητα μέσω του συνδυασμού σύγχρονων μηχανημάτων και ειδικευμένου προσωπικού.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα περνούν από συχνούς και λεπτομερείς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε παραγωγική φάση και συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας και άμεση τεχνική βοήθειας.