Καλώς ήλθατε στη MODplus


Η MODplus είναι μια καινοτόμος εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων και ειδικών κατασκευών για ξενοδοχεία, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και πλοία.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις και να κατασκευάσουμε έπιπλα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας με άξονες την ποιότητα, την αισθητική και την εργονομία.

Μάθετε περισσότερα

Μελέτη

Η διαδικασία της μελέτης είναι μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες του πελάτη. Η λειτουργικότητα και η αισθητική συνδυάζονται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχεδιασμός

Eσωτερική διακόσμηση , εκ του μηδενός δυνατότητα μελέτης, σχεδιασμού και παραγωγής ειδικών κατασκευών, καθώς και την κατασκευή προϊόντων που έχουν ήδη σχεδιαστεί από τον πελάτη.

Κατασκευή

Στους χώρους παραγωγής της MODplus η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία αποκτούν οντότητα μέσω του συνδυασμού σύγχρονων μηχανημάτων και ειδικευμένου προσωπικού.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα περνούν από συχνούς και λεπτομερείς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε παραγωγική φάση και συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας και άμεση τεχνική βοήθειας.

Οι εγκαταστάσεις μας


Στο 65ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, δίπλα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ελαιώνα Θηβών, στεγάζονται οι εγκαταστάσεις μας, συνολικού εμβαδού 5.500 τ.μ.

Η MODplus είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα με πλήρως καθετοποιημένη και ταυτόχρονα ευέλικτη παραγωγή, ώστε να αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων.

Μάθετε περισσότερα

ΕπικοινωνίαΕνδιαφέρομαι για