Καλώς ήλθατε στη MODplus


Το έπιπλο είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Μεγαλώνουμε, εργαζόμαστε και χτίζουμε τις αναμνήσεις μας γύρω από αυτό. Κάτι τόσο συνδεδεμένο με τη ζωή μας δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από ιδανικό. Με αυτή την αρχή αντιμετωπίζουμε το έπιπλο στη MODplus.

Μάθετε περισσότερα

Μελέτη

Η διαδικασία της μελέτης είναι μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες του πελάτη. Η λειτουργικότητα και η αισθητική συνδυάζονται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχεδιασμός

Eσωτερική διακόσμηση , εκ του μηδενός δυνατότητα μελέτης, σχεδιασμού και παραγωγής ειδικών κατασκευών, καθώς και την κατασκευή προϊόντων που έχουν ήδη σχεδιαστεί από τον πελάτη.

Κατασκευή

Στους χώρους παραγωγής της MODplus η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία αποκτούν οντότητα μέσω του συνδυασμού σύγχρονων μηχανημάτων και ειδικευμένου προσωπικού.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα περνούν από συχνούς και λεπτομερείς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε παραγωγική φάση και συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας και άμεση τεχνική βοήθειας.

Οι εγκαταστάσεις μας


Στο 65ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, δίπλα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ελαιώνα Θηβών, στεγάζονται οι εγκαταστάσεις μας, συνολικού εμβαδού 5.500 τ.μ.

Η MODplus είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα με πλήρως καθετοποιημένη και ταυτόχρονα ευέλικτη παραγωγή, ώστε να αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων.

Μάθετε περισσότερα

ΕπικοινωνίαΕνδιαφέρομαι για